Paarden en Ruitersport winkel

Cowboy Magic Greenspot Remover 473ml

€ 11,45

Snel overzicht

COWBOY MAGIC® GREENSPOT® REMOVER is een verfrissende douche in een flesje. Het is gemakkelijk te gebruiken en speciaal geformuleerd om:
1.Mest- en urinevlekken snel te verwijderen.
2.Nat en droog zweet direct te elimineren.
3.De behandelde gebieden een stralende glans mee te geven na het borstelen.

Het werkt direct: vreemde moleculen worden afgebroken en mest, urine, vuil en zweet lossen op als sneeuw voor de zon.

Bovendien werkt het ook voor mensen: GREENSPOT® REMOVER 'Douchebeurt in een Fles' is ideaal voor kampeerders en avonturiers. Water is bijna niet nodig, behalve om de handdoek licht te bevochtigen en de ingrediënten te activeren die het zweet en vuil afbreken. Gebruik vervolgens een droge handdoek om het zweet en vuil te verwijderen.

AANWIJZINGEN:
1.breng de spray aan op het lichaam
2.grondig inmasseren
3.afvegen met een vochtige handdoek.

WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik.


Inhoud 473ml.

Cowboy Magic Greenspot Remover 473ml

Meer afbeeldingen

  • Cowboy Magic Greenspot Remover 473ml

Details

COWBOY MAGIC® GREENSPOT® REMOVER is een verfrissende douche in een flesje. Het is gemakkelijk te gebruiken en speciaal geformuleerd om: 1.Mest- en urinevlekken snel te verwijderen. 2.Nat en droog zweet direct te elimineren. 3.De behandelde gebieden een stralende glans mee te geven na het borstelen. Het werkt direct: vreemde moleculen worden afgebroken en mest, urine, vuil en zweet lossen op als sneeuw voor de zon. Bovendien werkt het ook voor mensen: GREENSPOT® REMOVER 'Douchebeurt in een Fles' is ideaal voor kampeerders en avonturiers. Water is bijna niet nodig, behalve om de handdoek licht te bevochtigen en de ingrediënten te activeren die het zweet en vuil afbreken. Gebruik vervolgens een droge handdoek om het zweet en vuil te verwijderen. AANWIJZINGEN: 1.breng de spray aan op het lichaam 2.grondig inmasseren 3.afvegen met een vochtige handdoek. WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik. Inhoud 473ml.

Extra informatie

Merk Cowboy Magic
Kleur Nvt
MPN 4016