Paarden en Ruitersport winkel

Dressuurzadel Pro Norton Opruiming

Normale prijs: € 595,00

Aanbiedingsprijs: € 395,00

Snel overzicht

Dressuurzadel Pro Norton Opruiming


Buffel lederen dressuur zadel met zacht anti-slip vaars leder op de zitting en voorkant van de zweetbladen voor een stevige zit. De vorm van de voorkant van de zweetbladen, samen met de grote kniewrongen zijn ontworpen om uw benen in een stille positie te houden net achter de singel. Geïnjecteerde en versterkte plastic boom met terug gesneden kamer voor meer schoft vrijheid en met verstelbare boom voor een perfecte pasvorm aan de vorm van de schoft en schouders van uw paard. Standaard geleverd met een medium boom.


Wol gevulde kussens, diepe zit en vulling van hoge densiteit polyurethaan in de voorkant van de zweetbalden. Lange Y singel met verchroomde leren singelstoten op een dubbele polypropylene basis.


OP = OP  OP= OP  OP=OP


Showroommodel

Norton dressuurzadel Pro

Meer afbeeldingen

  • Norton dressuurzadel Pro
  • Norton dressuurzadel Pro

* Verplichte velden

Normale prijs: € 595,00

Aanbiedingsprijs: € 395,00

Details

Dressuurzadel Pro Norton Opruiming Buffel lederen dressuur zadel met zacht anti-slip vaars leder op de zitting en voorkant van de zweetbladen voor een stevige zit. De vorm van de voorkant van de zweetbladen, samen met de grote kniewrongen zijn ontworpen om uw benen in een stille positie te houden net achter de singel. Geïnjecteerde en versterkte plastic boom met terug gesneden kamer voor meer schoft vrijheid en met verstelbare boom voor een perfecte pasvorm aan de vorm van de schoft en schouders van uw paard. Standaard geleverd met een medium boom. Wol gevulde kussens, diepe zit en vulling van hoge densiteit polyurethaan in de voorkant van de zweetbalden. Lange Y singel met verchroomde leren singelstoten op een dubbele polypropylene basis. OP = OP OP= OP OP=OP Showroommodel

Extra informatie

Merk Equitheme
Kleur Nvt
MPN N111019180