Paarden en Ruitersport winkel

Dressuurzadel Tekna S8

€ 629,00

Snel overzicht

Elegant, lichtgewicht dressuurzadel, gemaakt van synthetisch kunstleder. De lange anatomisch gevormde kniewrongen zorgen voor een rustige beenligging, zonder de ruiter in de bewegingsvrijheid te belemmeren.

De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. De zachte, diepe zit geeft een optimale steun aan de ruiter/amazone. Door het brede kussenkanaal wordt het paard niet gehinderd in de rug. Door het driepunts zadelstootsysteem blijft het zadel stabiel op de paardenrug liggen.

De basis van dit zadel bestaat uit een Quik Change zadelboom. Bij de Quik Change zadelboom kunt u eenvoudig zelf het kopijzer verwisselen als uw paard een andere maat nodig heeft. Ook de Latex/wollen kussens kunnen aangepast worden aan de rug van het paard.

Het zadel is overtrokken met het Quik Clean materiaal. Door het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden van het zadel. Daarnaast is het materiaal waterafstotend, schimmelwerend, slijtvast, geeft het grip en is uiterst comfortabel voor zowel paard als ruiter.

Dit zadel is ideaal voor zowel de beginnende als de professionele ruiter/amazone.

Maat 17,5" met verwisselbare boom.

Tekna dressuurzadel

Meer afbeeldingen

  • Tekna dressuurzadel
  • Tekna dressuurzadel
  • Tekna dressuurzadel

* Verplichte velden

€ 629,00

Details

Artikelnummer: 103505

Extra informatie

Merk Tekna
Kleur Nvt
MPN 103505