Paarden en Ruitersport winkel

Duoprotection hoefvet 500ml

€ 9,50

Snel overzicht

Duoprotection hoefvet 500ml

Uit ervaring weten wij dat de meeste hoefsmeden tegen het invetten van hoeven zijn.
Gewoonweg omdat het de hoefwand afsluit.

Duoprotection doet dat niet. Doordat Duoprotection van paardenvet gemaakt is en dus 100% natuurlijk is, trekt het meteen in de hoeven. In paardenvet zit Glycerine. Glycerine trekt vocht aan. Paardenvet is een uitzonderlijk goed en gezond vet. In paardenvet zit, Omega 1 en 3, glycerine, vitamine A en D en Anti bacteriële stoffen. Paarden zijn edele dieren en hebben doorgaans een goed leven en krijgen de beste voeding. Het vet dat er vanaf komt is ook van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Door de werking van het paardenvet krijg je een snellere groei van het hoorn en een stevigere structuur van de hoef. Het is onomstotelijk bewezen dat Duoprotection de hoeven verbetert, onderhoudt en sterker maakt. Maar het is ook te gebruiken op leder. Leder komt van dieren en omdat Duoprotection 100% natuurlijk (dierlijk) is wordt het opgenomen in het leder. Het voedt het leder en geeft het een natuurlijke look.


Bij slechte hoeven adviseren wij om de hoef gedurende 1 maand iedere dag met Duoprotection te behandelen. Daarna 3 x per week bijhouden. Men staat versteld van de veranderingen. Duoprotection is niet alleen voor slechte hoeven. Ook een goede hoef verdient de nodige verzorging.

Daarom adviseren wij eenieder die Duoprotection gebruikt minimaal 2 a 3 keer per week de hoeven van uw paard of pony in te vetten. Strijk vanaf de kroonrand naar beneden en smeer de hele hoef goed in. Na 2 a 3 weken zult u resultaten merken in de hoef. Bij droge straal (onder kant van de hoef) één keer in de week insmeren.

Duoprotection hoefvet 500ml

Meer afbeeldingen

  • Duoprotection hoefvet 500ml
  • Duoprotection hoefvet

Details

Duoprotection hoefvet 500ml Doordat Duoprotection van paardenvet gemaakt is en dus 100% natuurlijk is, trekt het meteen in de hoeven.

Extra informatie

Merk Duoprotection
Kleur Blank
MPN Duohoefvet500ml