Paarden en Ruitersport winkel

Ideal WebTech combi-tuig enkelspan

€ 325,00

Snel overzicht

Het kwaliteitstuig voor een aantrekkelijke prijs...


Dit IDEAL WebTech combinatie tuig heeft de bekende kwaliteiten en een perfecte pasvorm.
Het weegt bovendien zeer licht en is toch verbazend sterk. Het gehele tuig is bovendien afwasbaar waardoor onderhoud zich echter tot een minimum beperkt.
Dit tuig word geleverd zonder hoofdstel en leidsels. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het comfort bij het hoofd van het paard enorm belangrijk is en adviseren u dan ook een lederen hoofdstel in dezelfde kleuren en gespen te gebruiken.
Bij enkelspantuigen zit standaard een broek bijgeleverd.


Het Ideal Combi tuig.
Het IDEAL combinatie tuig biedt elke menner een maximum aan mogelijkheden en gebruiks comfort. U gebruikt het net zo gemakkelijk om enkelspan te rijden, als om tweespan of vierspan te mennen. Alle borst tuigen zijn zowel links als rechts bruikbaar, zonder dat u de tuigen hoeft om te gespen. Dit universele tuig is verkrijgbaar in shetland, pony, cob, ful en trekpaard. Bovendien zijn deze veelzijdige combinatie tuigen erg aantrekkelijk geprijsd.


Ideal conway is te gebruiken om van een enkelspan een dubbelspan te maken, je kan hiermee het borststuk en het schoftstuk aan elkaar vast maken en er zit een kortere buitensingel bij.


Maat shetland, pony, cob,  full en trekpaard - shire

Enkelspan Ideal Web Tech combinatie tuig

Meer afbeeldingen

 • Enkelspan Ideal Web Tech combinatie tuig
 • Enkelspan Ideal Web Tech combinatie tuig
 • Enkelspan Ideal Web Tech combinatie tuig
 • Enkelspan Ideal Web Techc ombinatie tuig
 • Enkelspan Ideal Web Tech combinatie tuig

* Verplichte velden

€ 325,00

Details

Enkelspan Ideal Web Techcombinatie tuig Kleur zwart of zwart/bruin onderlegd. Maat shetland, pony, cob, full en trekpaard - shire

Extra informatie

Merk Ideal Equstrian
Kleur Nvt
MPN NNWH3110