Paarden en Ruitersport winkel

Sectolin Moccare / Mokzalf

€ 14,50

Snel overzicht

Sectolin Moccare / Mokzalf

Moccare: ter verzorging van een ruwe en schrale huid van paardenbenen met name in de kootholten en op het pijpbeen. Stimuleert een optimale huidvochtbalans. Verzacht verdikte huidlagen. Beschermt tegen uitdroging en korstvorming.

Ingredients: Aqua, Glycine Soja Oil, Lanolin, Sesamum Indicum Seed Oil, Cetearyl
Alcohol, Cetyl Palmitate, Ceteareth-25, Cera Alba, Ceteareth-6, Chlorhexidine
digluconate, Stearyl Alcohol, Methyl Salicylate, BHT

Wijze van gebruik: De horizontale plooivorming van de huid in de kootholten van paardenbenen houdt gemakkelijk vuil vast. Bij eventuele dikke korstvorming en sterke vervuiling, tengevolge van stalstrooisel of zandgrond, is het raadzaam om de te verzorgen plekken met een zachte doek voorzichtig schoon te vegen alvorens de zalf op te brengen. De te verzorgen huiddelen gedurende minimaal 4 tot 5 dagen enkele malen per dag ruimschoots insmeren. De verschillende componenten zijn zorgvuldig uitgekozen en moeten de kans op een overgevoeligheidsreactie tot een minimum beperken. Indien eventuele overgevoeligheid optreedt moet het gebruik van deze zalf worden gestaakt.

Alleen uitwendig gebruiken. Verpakking na gebruik steeds goed gesloten houden. Pas op met ogen en slijmvliezen: bevat Formaldehyde.

Sectolin Moccare / Mokzalf

Meer afbeeldingen

  • Sectolin Moccare / Mokzalf

Details

Sectolin Moccare / Mokzalf Moccare: ter verzorging van een ruwe en schrale huid van paardenbenen met name in de kootholten en op het pijpbeen. Stimuleert een optimale huidvochtbalans. Verzacht verdikte huidlagen. Beschermt tegen uitdroging en korstvorming.

Extra informatie

Merk Sectolin
Kleur Nvt
MPN 19839