Paarden en Ruitersport winkel

Norton Leer veelzijdigheideszadel opruiming.

Normale prijs: € 550,00

Aanbiedingsprijs: € 295,00

Snel overzicht

Norton Leer veelzijdigheideszadel opruiming.


Buffel lederen veelzijdigheidszadel neigend naar spring, ontworpen om uw benen in de juiste postitie te brengen d.m.v. gevulde zweetbladen. Geïnjecteerde en versterkte plastic boom met terug gesneden kamer voor schoftvrijheid en verstelbare bomen voor een pefecte pasvorm aan de vorm van de schoft en de schouders van uw paard.


Standaard geleverd met een medium boom. Kussens, zit, voor- en achterkant van de zweetbladen zijn van soepel anti-slip vaars leder. Wol gevulde kussens en een vulling van hoge densiteit polyurethaan in de zitting en voor en achterkant van de zweetbladen. Verstel- en vervangbare kniewrongen met klittenband.


Verchroomde metalen ringen aan de achterkant om een zadeltas aan vast te maken. Verchroomd leren singelstoten.


OP = OP  OP = OP  OP = OP

Norton veelzijdigheidszadel

Meer afbeeldingen

  • Norton veelzijdigheidszadel
  • Norton veelzijdigheidszadel

* Verplichte velden

Normale prijs: € 550,00

Aanbiedingsprijs: € 295,00

Details

Norton Leer veelzijdigheideszadel opruiming. Buffel lederen veelzijdigheidszadel neigend naar spring, ontworpen om uw benen in de juiste postitie te brengen d.m.v. gevulde zweetbladen. Geïnjecteerde en versterkte plastic boom met terug gesneden kamer voor schoftvrijheid en verstelbare bomen voor een pefecte pasvorm aan de vorm van de schoft en de schouders van uw paard. Standaard geleverd met een medium boom. Kussens, zit, voor- en achterkant van de zweetbladen zijn van soepel anti-slip vaars leder. Wol gevulde kussens en een vulling van hoge densiteit polyurethaan in de zitting en voor en achterkant van de zweetbladen. Verstel- en vervangbare kniewrongen met klittenband. Verchroomde metalen ringen aan de achterkant om een zadeltas aan vast te maken. Verchroomd leren singelstoten. OP = OP OP = OP OP = OP Showroom model Merk: Norton via Ekkia Artikelnummer: 111017180

Extra informatie

Merk Equitheme
Kleur Nvt
MPN N111017180