X

PUUR Pollen (H/K/P)

€ 17,95
Op voorraad
SKU
PNPOL11029
Apple Pay

 


 Deze informatie is voor de dierenbezitter en vervangt niet het advies van een dierenarts.


 


PUUR Pollen


Geef pollen minder kans.Samenstelling
verdunde extracten van grassen en stuifmeel van onder andere acacia, berk, beuk, bijvoet, doddegras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, maïs, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras. Alcohol 20% v/v.


Werking van de bestanddelen: geeft pollen minder kans, heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Helpt bij een gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen.


Dosering De optimale dosering is gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen.


Dosis:


Hond 10 - 15 druppels Kat 5 druppels Paard 15 - 20 druppels 20 druppels is circa 1 ml


Toediening Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.


Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.


Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangbracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.


Adviezen voor gebruik Zorg voor een gezonde leefomgeving, met voldoende frisse lucht, licht, beweging, contact met soortgenoten en gezonde voeding.


Behandelingsduur Geef PUUR Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.


Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.


Synergie en combinaties met andere producten PUUR Pollen kan zonder problemen gecombineerd worden met andere middelen. Het is aan te bevelen om bij aanvang van de toediening het reinigingen van het lichaam te stimuleren met PUUR Drainage of Detox comp van Phytonics. De huid kan uitwendig worden verzorgd met Phytonics Wound cream of Vetramil honingzalf.


Contra-indicaties Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.


Bijwerkingen Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.


Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.


Verpakkingsvorm 50 ml in glazen flesje met druppeldop in een doosje.

PUUR Pollen (H/K/P)

Bij kriebel, rode ogen en niezen door stuifmeel.
Meer informatie
Kleur Nvt
MPN PNPOL11029
Hoeveelheid grams -
Manufacturer Sectolin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PUUR Pollen (H/K/P)
Uw waardering
© 2006-2019 ALMAR vof Industrieweg 11A 7903 AH Hoogeveen | Nederland | Tel: 0528-267353 KvK: 04053617 | Btw nr: 8057.95.935.B01 | Bank:NL45 RABO 0306 7090 74