Paarden en Ruitersport winkel

Rosewater conditioner Cowboy Magic

€ 11,45

Snel overzicht

Conditioner met zijde proteïnen, aloë vera, honing, panthenol en kruidenextracten. Maakt staart, manen en vacht zeer makkelijk doorkambaar. Vuil, chemische resten en mineralen worden door gebruik van deze conditioner uit de haren verwijderd.

De zijdeproteïnen zorgen voor een prachtige glans. Cowboy Magic Rosewater Conditioner herstelt de vochtbalans van het haar en geeft het haar meer volume.

Ook zeer geschikt voor paarden met een gevoelige huid.


Gebruik

Deze conditioner kan zowel verdund als onverdund gebruikt worden.

Onverdund:
Breng een kleine hoeveelheid conditioner rechtstreeks op de natte, schone haren aan en masseer de conditioner in. Laat de conditioner even inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Indien nodig nogmaals een kleine hoeveelheid conditioner inmasseren en weer grondig uitspoelen.

Verdund:
Voeg 50 ml Cowboy Magic Rosewater Conditioner toe aan 1 liter water. Breng de verdunde conditioner aan op de haren en laat de conditioner even inwerken. Spoel het vervolgens goed uit. Indien nodig deze behandeling nogmaals herhalen.

Inhoud:
473ml

Rosewater conditioner Cowboy Magic

Meer afbeeldingen

  • Rosewater conditioner Cowboy Magic

Details

Conditioner met zijde proteïnen, aloë vera, honing, panthenol en kruidenextracten. Maakt staart, manen en vacht zeer makkelijk doorkambaar. Vuil, chemische resten en mineralen worden door gebruik van deze conditioner uit de haren verwijderd. De zijdeproteïnen zorgen voor een prachtige glans. Cowboy Magic Rosewater Conditioner herstelt de vochtbalans van het haar en geeft het haar meer volume. Ook zeer geschikt voor paarden met een gevoelige huid.

Extra informatie

Merk Cowboy Magic
Kleur Nvt
MPN 3016