Paarden en Ruitersport winkel

Sectolin Equiderma

€ 19,50

Snel overzicht

Sectolin Equiderma

Equiderma: De conditie van de huid van paard en pony wordt door vele factoren bepaald: essentiële bouwstoffen voor de huid (in het voer), weersinvloeden, insecten, etc. Equiderma bevat een actief complex van natuurlijke stoffen dat het bindweefsel van de huid versterkt en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt (o.a. kiezelzuur).

Kalkwier (15%), Gist (8%), moutkiemwortels.

Toevoegingen per kg: Technologische toevoegingsmiddelen:
500.000 mg Diatomeeënaarde, 250.000 mg Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (1g568)

Analyse: 4,0% ruw eiwit, 0,6% ruwe celstof, 80,0% ruwe as, 4,3% calcium, 0,2% fosfor, 0,4% magnesium, 0,2% natrium, 0,26% lysine, 0,06% methionine.

Voederadvies (per dier per dag):
Paard : 40 g
Pony/veulen : 15 g

Equiderma kan gedurende 2-3 maanden naast het normale voer worden gegeven (maximaal 2 x per jaar). 1 Afgestreken maatschepje bevat circa 15 gram. Verdeel de aanbevolen hoeveelheid Equiderma over 2 maaltijden. Strooi Equiderma over het voer.
Bewaren: Koel, droog en in een gesloten verpakking.

750 gram.

Sectolin Equiderma

Meer afbeeldingen

  • Sectolin Equiderma

Details

Sectolin Equiderma Equiderma: De conditie van de huid van paard en pony wordt door vele factoren bepaald: essentiële bouwstoffen voor de huid (in het voer), weersinvloeden, insecten, etc. Equiderma bevat een actief complex van natuurlijke stoffen dat het bindweefsel van de huid versterkt en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt (o.a. kiezelzuur).

Extra informatie

Merk Sectolin
Kleur Nvt
MPN 11072