Paarden en Ruitersport winkel

Springzadel Tekna S4

€ 599,00

Snel overzicht

Dit lichtgewicht springzadel, gemaakt van synthetisch kunstleder, is ontworpen voor zowel springen als allround. Het zadel zorgt voor een optimale zit voor de ruiter.

De stevige knie- en kuitwrongen zorgen voor een goede beenligging voor de gebruiker. De knie- en kuitwrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. Door de vlakke zit heeft u een goed contact met de paardenrug. Het brede kussenkanaal zorgt ervoor dat de ruggengraat van het paard vrij blijft.

De basis van dit zadel bestaat uit een Quick Change zadelboom. Bij de Quick Change zadelboom kunt u eenvoudig zelf het kopijzer verwisselen als uw paard een andere maat nodig heeft. Ook de Latex/wollen kussens kunnen aangepast worden aan de rug van het paard. Het zadel is overtrokken met het Quik Clean materiaal.

Door het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden van het zadel. Daarnaast is het materiaal waterafstotend, schimmelwerend, slijtvast, geeft het grip en is uiterst comfortabel voor zowel paard als ruiter.

Dit zadel is ideaal voor zowel de beginnende als de professionele ruiter/amazone.

Maat 17,5" met een verwisselbare boom.

Springzadel Tekna S4

Meer afbeeldingen

  • Springzadel Tekna S4

Details

Maat 17,5" met een verwisselbare boom.

Extra informatie

Merk Tekna
Kleur Nvt
MPN 102505