X

Stubben Easy Control Watertrens

Speciale prijs € 47,60 Normale prijs € 59,50
Op voorraad
SKU
12221
Apple Pay
Stubben Easy Control Watertrens

Ring-Ø : 70 mm
Dikte : 16 mm
Edelstaal Stangwerking

Voordelen van de “EASY CONTROL” trens :

- effektievere inwerking door de stangwerking, enkel in de trekrichting, bij zijdelingse flexibiliteit van de buitenste bitdelen.
- effektievere, mondvriendelijke ondersteuning
- gemakkelijkere en snellere communicatie tussen paard en ruiter.
- optimale inwerking reeds bij geringe teugeldruk, ideaal bij paarden die tegen de hand gaan.
- EASY CONTROL” trensen hebben in de springsport hun deugdelijkheid bewezen, omdat hier dikwijls de moeilijkheid optreedt de paarden in te houden vlak voor de sprong.
- bij gebruik van te scherpe bitten worden de paarden dikwijls te voorzichtig en maken dan niet genoeg tempo. Dit negatieve effekt treed bij “EASY CONTROL” trensen niet op.
- EASY CONTROL” trensen hebben, als het nodig is, een sterke inwerking op het paard door de stangwerking, maar van zodra het paard de teugels aanneemt, werkt het bit zacht en aangenaam op de tong en de lagen
- Dit biezondere effekt van de “EASY CONTROL” trens is ook zeer nuttig voor de training van jonge paarden. Trainers spreken dan ook van een “zelflerend effekt”, omdat veel paarden vanzelf inhouden van zodra de stangwerking wordt ingezet.
- Het probleem dat sommige paarden zo sterk tegen de hand gaan, komt helaas zeer dikwijls voor en niet enkel in de springsport. Er zijn met de “EASY CONTROL” trensen ook reeds zeer goede ervaringen geboekt in de ponysport. De jonge ruiters kunnen met veel minder krachtinspanning ook sterke, ongehoorzame pony’s kontroleren.
- Het “EASY CONTROL” bit maakt het voor de ruiter mogelijk een meer doelgerichte inwerking op zijn paard te bereiken met minder teugeldruk.

Stübben STEELtec kwaliteit :
• geen scherpe kanten die de paardenmond kunnen kwetsen
• grote duurzaamheid door uitgezochte materialen
• speciale verwerkingstechnieken verminderen het uitlopen van de ringgaten en de scharnierverbindingen van het bit.

Stubben Easy Control Watertrens

effektievere inwerking door de stangwerking, enkel in de trekrichting, bij zijdelingse flexibiliteit van de buitenste bitdelen.
Meer informatie
Kleur Nvt
MPN 12221
Hoeveelheid grams -
Manufacturer stuebben Stübben
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stubben Easy Control Watertrens
Uw waardering
© 2006-2019 ALMAR vof Industrieweg 11A 7903 AH Hoogeveen | Nederland | Tel: 0528-267353 KvK: 04053617 | Btw nr: 8057.95.935.B01 | Bank:NL45 RABO 0306 7090 74